Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Τελικά τους φιμώσανε απο τα blog-Google... όπως και αγόρασαν-ξεγύμνωσαν το defencenet και σκότωσαν τον Σωκράτη και το φοβερό troktiko .... Αλλα εδω ειναι Ελλαδα, δεν ειναι Τουρκία με Ερτογκαν (ή κανω λαθος?) μον. Πρόδρομος Καρυες

Η σελίδα μας (dioptranewsdotnet.wordpress.com) από την ώρα που δημιουργήθηκε έχει ενοχλήσει πανταχόθεν συμφέροντα, εκ δεξιών και εξ ευωμύμων. Ποτέ δεν περιμέναμε ότι η προσπάθεια μία μικρής ομάδας νέων Ελλήνων, εντός και εκτός Ελλάδας, θα μπορούσε να ενοχλήσει τόσο πολύ. Μοναδικός μας στόχος υπήρξε και υπάρχει η αντικειμενική ενημέρωση των Ελλήνων αδελφών μας, ασχολούμενοι με Θέματα Πολιτικό Γεωστρατηγικού Ενδιαφέροντος και Επιλεγμένων Θρησκευτικών Θεμάτων. Η ανταπόκριση μας από το μέτωπο του πολέμου στην Συρία, με αποκλειστικές και έγκυρες ειδήσεις / θέματα, δημιούργησε σε κάποιους το αίσθημα της ανασφάλειας για δύο λόγους. Α) Καθημερινά παρουσιάζουμε την πραγματική εικόνα των δολοφόνων του Ισλάμ. Β)Αλλά και διότι όταν εμείς δημοσιεύσαμε ειδήσεις, εκείνοι έψαχναν επί 1 και 2 ημέρες να τις διασταυρώσουν και μετά παρέλευση των ημερών τις έκαναν «δικό» τους πρώτο θέμα….
Ο λόγος μας υπήρξε καυστικός απέναντι σε μία Κυβέρνηση ολέθρου για την Ελλάδα.Η Αλήθεια είναι ότι εάν υπερασπιζόμασταν την απόδομιση της Ελληνικής Κοινωνίας από την Ελληνορθόδοξη Παράδοση, ίσως να πέρναμε και καμιά επιδότηση…τα σημερινά μας άρθρα για την Κυβέρνηση του Ολέθρου, σαφώς ενόχλησαν. Άλλα 5 άρθρα ενάντια στην Κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου η google  μας τα διέγραψε πριν προλάβουμε να τα αναρτήσουμε. Εξ ού και το σημερινό αποτέλεσμα, αφού δεν λυγίσαμε στις προειδοποιήσεις.
Η Πατρίδα μας βιώνει δύσκολες στιγμές. Θεωρούμε ότι όλοι οι Έλληνες που αγαπάμε αυτή την πατρίδα έχουμε δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και στην κριτική απέναντι σε μία Κυβέρνηση Εθνικού Ολέθρου και Εθνοκτόνα. Άλλωστε, θα πρέπει να θυμηθούν όλοι αυτοί τι έλεγαν οι ίδιοι στις προηγούμενες Κυβερνήσεις. Εμείς ως Έλληνες τους είχαμε προειδοποιήσει πως εάν όλα όσα «Ευαγγελιζόντουσαν» προ των εκλογών, μετ’εκλογικά «ξεχαστούν», θα είναι μεγάλη η οργή του κόσμου. Όχι απλά ξεχάστηκαν,αλλά ο Έλληνας χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο, απέναντι στην πλήρη καταστροφή της Πατρίδας του. Αυτοί [οι Σύριζανελ] όχι μόνο τα ξέχασαν, αλλά υπέγραψαν και την οριστική καταδίκη της Χώρας μας. Εξυπηρετούν πλέον ένα ολοκληρωμένο και σατανικό σχέδιο, διαμελισμού της Ελλάδας, υποδούλωσης των γηγενών Ελλήνων στους Ισλαμοφασίστες και την αλλαγή του χάρτη των Βαλκανίων με την δημιουργία νέων γεωπολιτικό-στρατιωτικών συνθηκών, με την εγκατάσταση χιλιάδων μουσουλμανικών πυρήνων ακόμα και στην Ορθόδοξη Ελλάδα.
Συνεχίζουμε αδέλφια, δυνατοί και ενωμένοι. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη. Εμείς χωρίς σπόνσορες και εμπλεκόμενοι σε συμφέροντα διαφθοράς, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Και πως είναι δυνατόν άλλωστε να μην το κάνουμε, όταν σε έναν μήνα το dioptra-news, ένα site με 2 μήνες ζωής,  το επισκέφτηκαν πάνω από 2.000.000 χρήστες του διαδικτύου σχεδόν απ όλο τον κόσμο!!! Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλη την παρέα του dioptra-news!!! Αυτο προκάλεσε όμως και την Φασιστική σημερινή Φίμωση μας από το ενοχλημένο σύστημα των εθνοκτόνων!!!

«Σαούλ, Σαούλ τι μέ διώκεις, σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν»!!!

dioptranews@yahoo.com.au

Ισλαμ: Tο διώξαμε to 1821 και ξανάρχεται. Θα μας φυλαξει όμως τωρα η Παναγία. Ηρθε η σειρά των Τουρκων να πληρώσουν για να ελευθερωθούν οι εκεί πατριώτες μας.

Δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα μας!!!

11149405_10206755809791265_4398287296880739395_n
Δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα μας!!!
Πολλοί ακούγοντας τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης Τσίπρα και Καμμένου στο φλέγον ζήτημα της απόβασης χιλιάδων παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα, αναλογίζονται το πόσο επικίνδυνοι τελικά μπορούν να γίνουν και οι δύο τους. Σε μία περίοδο που η Ελλάδα ζεί κάτω από συνθήκες οικονομικής εξαθλίωσης οι υποχωρήσεις σε εθνικά θέματα είναι σίγουρο ότι θα αποβούν μοιραίες και εγκληματικές για τις επόμενες γενεές των Ελλήνων.
Συσσωρεύονται στην Ελληνική Επικράτεια χιλιάδες μουσουλμάνοι οικονομικοί μετανάστες τους οποίους η Κυβέρνηση δεν αναφέρει καθόλου, αντιθέτως χωρίς να τους διαχωρίζει από τους πραγματικούς πρόσφυγες Σύριους, ο Τσίπρας και ο Καμμένος τους ταυτίζει και τους θεωρεί ένα. Δηλ. Παράνομοι Μετανάστες και Πρόσφυγες σ ένα τσουβάλι. Αποδεικνύεται από τα στοιχεία ότι πλέον των μισών εξ όσων εισέρχονται στην Ελλάδα είναι Παράνομοι Μετανάστες οι οποίοι με ιδιαίτερο πάθος αν και «οικονομικά εξαθλιωμένοι» πληρώνουν αδρά για να βρεθούν στην Ευρώπη!!! Άραγε τόσο χρήμα πως διακινείται;
Ο Καμμένος προ μηνών ίδρυσε εκ νέου την ΜΟΜΑ, την στρατιωτική μονάδα, η οποία είναι υπεύθυνη για τα τεχνικά έργα του Στρατού. Η ΜΟΜΑ χρησιμοποιήθηκε ιδιαίτερα από την Χούντα του Παπαδόπουλου για την κατασκευή δρόμων και κτιρίων στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Μακεδονίας και ολόκληρης της Ελλάδας. Η ΜΟΜΑ τέθηκε εξ αρχής στην υπηρεσία του Ελληνικού Λαού. Σήμερα ο δεξιός και ακραιφνής Καμμένος, μετάλλαξε την Ελληνική ΜΟΜΑ σε [Μονάδα-Οθωμανικής-Μουσουλμανικής-Ανασυγκρότησης] εντός του Ελλαδικού χώρου.
Σήμερα ο Καμμένος ανακοίνωσε ότι δημιουργεί στην Ελληνική Μακεδονία νέους τόπους διαμονής για πλέον των 20.000 παράνομων μεταναστών , μουσουλμάνων στην πλειοψηφία τους.
Την ώρα που οι Ελληνικές οικογένειες υποφέρουν και η νεολαία, το μέλλον της Ελλάδας μεταναστεύει στο εξωτερικό [όχι με καραβάνια, αλλά νόμιμα όπως ορίζει η μεταναστευτική πολιτική κάθε ξένου κράτους], την ίδια ώρα κάποιοι «γεμίζουν» τα κενά με μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες.
Την ώρα που η κυβέρνηση όλο και «κόβει» από τις πολύτεκνες οικογένειες και εξωθεί αυτές τις ηρωικές οικογένειες των Ελλήνων γηγενών αυτού του τόπου σε πλήρη εξαθλίωση, οι οποίες αποτελούν τον μοναδικό πνεύμονα εθνικής διαιώνισης του Ελληνισμού, την ίδια στιγμή χρηματοδοτεί και χρησιμοποιεί τον ελληνικό στρατό να χτίζει σπίτια στους βιαστές των χριστιανών της Ευρώπης!!! Γράψαμε ήδη σχετικό άρθρο, διαβάστε το Ε Δ Ω!!!
Την ώρα που οι γέροντες, οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, δεν μπορούν να ζήσουν από τις μηδαμινές συντάξεις και πεθαίνουν λόγω ανεπαρκούς υγειονομικής περίθαλψης, την ίδια στιγμή οι σημερινοί Κυβερνώντες σπονσάρουν κάθε παράνομο μετανάστη για δωρεάν υγειονομική περίθαλψη. ΑΙΣΧΟΣ!!!
Την ώρα που τα παιδιά των Ελλήνων στα σχολεία λιμοκτονούν και μη έχοντας να φάνε πρωινό λιποθυμούν, την ίδια στιγμή το σύστημα των εθνοκτόνων βγάζει συσσίτια για χιλιάδες παράνομους μετανάστες. ΑΙΣΧΟΣ!!!
Τελικά, δεν μας έχουν εξηγήσει. Αυτοί όλοι οι παράνομοι μετανάστες που συσσωρεύονται στην χώρα μας, πρόκειται να μείνουν Ε Δ Ω ;;;;;