Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Τελικά τους φιμώσανε απο τα blog-Google... όπως και αγόρασαν-ξεγύμνωσαν το defencenet και σκότωσαν τον Σωκράτη και το φοβερό troktiko .... Αλλα εδω ειναι Ελλαδα, δεν ειναι Τουρκία με Ερτογκαν (ή κανω λαθος?) μον. Πρόδρομος Καρυες

Η σελίδα μας (dioptranewsdotnet.wordpress.com) από την ώρα που δημιουργήθηκε έχει ενοχλήσει πανταχόθεν συμφέροντα, εκ δεξιών και εξ ευωμύμων. Ποτέ δεν περιμέναμε ότι η προσπάθεια μία μικρής ομάδας νέων Ελλήνων, εντός και εκτός Ελλάδας, θα μπορούσε να ενοχλήσει τόσο πολύ. Μοναδικός μας στόχος υπήρξε και υπάρχει η αντικειμενική ενημέρωση των Ελλήνων αδελφών μας, ασχολούμενοι με Θέματα Πολιτικό Γεωστρατηγικού Ενδιαφέροντος και Επιλεγμένων Θρησκευτικών Θεμάτων. Η ανταπόκριση μας από το μέτωπο του πολέμου στην Συρία, με αποκλειστικές και έγκυρες ειδήσεις / θέματα, δημιούργησε σε κάποιους το αίσθημα της ανασφάλειας για δύο λόγους. Α) Καθημερινά παρουσιάζουμε την πραγματική εικόνα των δολοφόνων του Ισλάμ. Β)Αλλά και διότι όταν εμείς δημοσιεύσαμε ειδήσεις, εκείνοι έψαχναν επί 1 και 2 ημέρες να τις διασταυρώσουν και μετά παρέλευση των ημερών τις έκαναν «δικό» τους πρώτο θέμα….
Ο λόγος μας υπήρξε καυστικός απέναντι σε μία Κυβέρνηση ολέθρου για την Ελλάδα.Η Αλήθεια είναι ότι εάν υπερασπιζόμασταν την απόδομιση της Ελληνικής Κοινωνίας από την Ελληνορθόδοξη Παράδοση, ίσως να πέρναμε και καμιά επιδότηση…τα σημερινά μας άρθρα για την Κυβέρνηση του Ολέθρου, σαφώς ενόχλησαν. Άλλα 5 άρθρα ενάντια στην Κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου η google  μας τα διέγραψε πριν προλάβουμε να τα αναρτήσουμε. Εξ ού και το σημερινό αποτέλεσμα, αφού δεν λυγίσαμε στις προειδοποιήσεις.
Η Πατρίδα μας βιώνει δύσκολες στιγμές. Θεωρούμε ότι όλοι οι Έλληνες που αγαπάμε αυτή την πατρίδα έχουμε δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και στην κριτική απέναντι σε μία Κυβέρνηση Εθνικού Ολέθρου και Εθνοκτόνα. Άλλωστε, θα πρέπει να θυμηθούν όλοι αυτοί τι έλεγαν οι ίδιοι στις προηγούμενες Κυβερνήσεις. Εμείς ως Έλληνες τους είχαμε προειδοποιήσει πως εάν όλα όσα «Ευαγγελιζόντουσαν» προ των εκλογών, μετ’εκλογικά «ξεχαστούν», θα είναι μεγάλη η οργή του κόσμου. Όχι απλά ξεχάστηκαν,αλλά ο Έλληνας χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο, απέναντι στην πλήρη καταστροφή της Πατρίδας του. Αυτοί [οι Σύριζανελ] όχι μόνο τα ξέχασαν, αλλά υπέγραψαν και την οριστική καταδίκη της Χώρας μας. Εξυπηρετούν πλέον ένα ολοκληρωμένο και σατανικό σχέδιο, διαμελισμού της Ελλάδας, υποδούλωσης των γηγενών Ελλήνων στους Ισλαμοφασίστες και την αλλαγή του χάρτη των Βαλκανίων με την δημιουργία νέων γεωπολιτικό-στρατιωτικών συνθηκών, με την εγκατάσταση χιλιάδων μουσουλμανικών πυρήνων ακόμα και στην Ορθόδοξη Ελλάδα.
Συνεχίζουμε αδέλφια, δυνατοί και ενωμένοι. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη. Εμείς χωρίς σπόνσορες και εμπλεκόμενοι σε συμφέροντα διαφθοράς, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Και πως είναι δυνατόν άλλωστε να μην το κάνουμε, όταν σε έναν μήνα το dioptra-news, ένα site με 2 μήνες ζωής,  το επισκέφτηκαν πάνω από 2.000.000 χρήστες του διαδικτύου σχεδόν απ όλο τον κόσμο!!! Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλη την παρέα του dioptra-news!!! Αυτο προκάλεσε όμως και την Φασιστική σημερινή Φίμωση μας από το ενοχλημένο σύστημα των εθνοκτόνων!!!

«Σαούλ, Σαούλ τι μέ διώκεις, σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν»!!!

dioptranews@yahoo.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου