Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Αλήθειες για τις Εκλογές - μ. Πρόδρομος













Έριξαν τόση λάσπη σε Καμμένο και Μιχαλιολιάκο απο την ΝΔ, νομίζοντας ότι θα αυξήσουν τα ποσοστά τους, με αποτέλεσμα να ενισχύσουν τον Τσίπρα και ιδού τώρα τα χάλια μας.
Υπάρχει κίνδυνος πλέον να έλθει ενας νέος Γιωργάκης που δεν ξέρει τι του γίνεται. http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=43471&Itemid=139

 Φυσικό βέβαια οι ξένοι απο USA-Αγγλία τον χειροκροτούν, οπως και οι λαθρομετανάστες, οι σκοπιανοί, οι Τούρκοι, φαντάζομαι. Ολα θυμίζουν νέο Γιωργάκη σε πιό καταστροφικό σενάριο πλέον. http://agioros.blogspot.gr/2012/06/drachmageddon.html

 Αυτός ειναι ο Ελληνικός Λαός, δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που επικαλούνται την Παναγία σαν προστάτη του κόμματός των, οπως ο  Καμμένος, ετσι τα πράγματα πλέον είναι ανεξέλικτα, αλλά τίποτε δεν είναι εξω απο το Θέλημα του Αγίου Θεου, απλά χριστιανοί είμαστε υποχρεωμένοι να λέμε πάντοτε την αλήθεια και η ευθύνη πάει αλλού πλέον.
Η μόνη μας πλέον παρηγοριά είναι οτι η Παναγία μας βάζει το χέρι Της όταν απελπιστούμε τελείως και πεσουμε στα γόνατα μπροστά στο εικόνισμά της, απογοητευμένοι απο παντού. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι τις περισσότερες φορές ο Καλός μας Θεός από τα εναντία προκαλεί μέγιστα καλά για τρελάνει την σοφία των σοφών, και την σύνεση των συνετών.

 Aς μην απελπιζόμαστε διότι συμφωνα με το γραφικό του Απ Παυλου: Τὸ μωρὸν τοῦ Θεοῦ σοφώτερον τῶν ἀνθρώπων ἐστί, καὶ τὸ ἀσθενὲς τοῦ Θεοῦ ἰσχυρότερον τῶν ἀνθρώπων ἐστί. Βλέπετε γὰρ τὴν κλῆσιν ὑμῶν, ἀδελφοί, ὅτι οὐ πολλοὶ σοφοὶ κατὰ σάρκα, οὐ πολλοὶ δυνατοί, οὐ πολλοὶ εὐγενεῖς, ἀλλὰ τὰ μωρὰ τοῦ κόσμου ἐξελέξατο ὁ Θεὸς ἵνα τοὺς σοφοὺς καταισχύνῃ, καὶ τὰ ἀσθενῆ τοῦ κόσμου ἐξελέξατο ὁ Θεὸς ἵνα καταισχύνῃ τὰ ἰσχυρά, καὶ τὰ ἀγενῆ τοῦ κόσμου καὶ τὰ ἐξουθενημένα ἐξελέξατο ὁ Θεός, καὶ τὰ μὴ ὄντα, ἵνα τὰ ὄντα καταργήσῃ, ὅπως μὴ καυχήσηται πᾶσα σὰρξ ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ. 

 μ. Πρόδρομος Καρυές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου